‘Bu takım çok daha iyi olacak’

Ademoğlu ‘Dikkat edin Hamza hoca hiçbir zaman ‘Eksiklerimiz var.’ demedi. Çünkü kadrosuna güveniyor. Şu an oyuncularımızla her geçen gün üzerine koyarak gidiyoruz.’ dedi.

‘Bu takım çok daha iyi olacak’

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, takımın hedeflenen doğrultuda yoluna devam ettiğini söyledi. Ademoğlu, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 5 haftanın sonunda puan cetvelinde ikinci sırada yer aldıklarını ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, alınan sonuçların kendilerini ve kenti oldukça motive ettiğini söyledi. Skorlardan dolayı ortaya konulan futbolla ilgili taraftarların eleştirileri olduğunu anımsatan Ademoğlu, şunları söyledi: 

EKSİKLER BAHANE DEĞİL

‘Taraftar haklıdır. Çünkü taraftar takımını destekleyip, futbol izlemeye geliyor. Bu konuda problem, sıkıntı yok. Ancak bazen futbolda her şey çok istediğiniz gibi olmuyor. Taraftarımıza şu müjdeyi verelim, bugün böyle oynayan takımın ilerleyen süreçte daha iyi oynayacağına inanıyorum. Eksiklikler bahane değil. Bakın, dikkat edin Hamza hoca da biz de hiçbir zaman ‘Eksiklerimiz var.’ demedi. Çünkü oyuncularımızın hepsine güveniyor. Şu an oyuncularımızla her geçen gün üzerine koyarak gidiyoruz.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X