Bu takım çok daha iyi olacak

Titi, gelişime açık bir ekip olduklarını söyledi ve ekledi: ‘Bu takım çok daha iyi olacak’

Bu takım çok daha iyi olacak

Sivasspor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsünü yaşayan Brezilyalı futbolcu ‘Bursaspor forması giyiyorsanız her an galibiyet istersiniz. İyi yoldayız. Hata yapıyoruz fakat gayret ediyoruz’ diye konuştu.

Bursaspor’un savunmadaki tecrübeli isimlerden Titi, Sivasspor karşısında kazanamadıkları için üzgün oldukları söyledi. 3 puanı hak edecek bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden deneyimli stoper, ‘Maçın başında her iki takımda temkinli bir oyunu tercih etti. Pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Kazanmayı hak etmiştik. Eğer Bursaspor forması giyiyorsanız her an galibiyet istersiniz. Biz de galip gelmeyi istedik ancak olmadı” ifadelerini kullandı.

ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Yeni bir takım oldukları ve ilerleyen süreçte tam daha iyi konuma geleceklerini ifade eden Brezilyalı savumacı ‘Son haftalarda hocamız sistem değişikliğe gitti. Bu sistemle bir maçımızı kazandık, diğerinde berabere kaldık. Alışmaya çalışıyoruz. Hata yapıyoruz fakat gayret ediyoruz. Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Ligde bulunduğumuz konum da fena sayılmaz. Daha iyisini yapmak için gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın’ dedi. 

 

ERTUĞRUL’UN ÖNÜ AÇIK

Defansta birlikte görev yaptığı Ertuğrul Ersoy’u da değerlendiren Titi ‘Ertuğrul genç ve yetenekli bir oyuncu. Geçen sezonda birçok maçta forma giymişti. Osmanlıspor maçının ardından Sivas karşısında da iyi mücadele etti. Ben ondan çok ümitliyim. Farklı özellikleri var. Ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. İyi yerlere gelebilecek bir futbolcu. Bursaspor açısından büyük bir kazanç ve önü açık. Takımdaki diğer genç arkadaşlarımız da takıma mutlaka katkı sağlayacaktır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X