Bu takım hepimizin

Bordo beyazlı yönetim, “Sezon sonunda hedeflediğimiz başarıyı elde edemezsek gereği neyse yerine getiririz” diyerek taraftara destek çağrısında bulundu.

Bu takım hepimizin

Geçen haftayı evinde aldığı Kocaeli Birlik yenilgisiyle kapatarak zircve yarışında büyük yara alan İnegölspor’da yönetim camiadan destek istedi. Bordo beyazlı yönetim düzenlediği basın toplantısında Kocaeli Birlik maçı ve sonrasında yaşanan olayları değerlendirirken, Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile yola devam kararı alındığını belirtip taraftarlara verilen destekten dolayı teşekkür edildi.

KÜFÜR KABUL EDİLEMEZ

Basın sözcüsü Emrah Erim, ligin bitimine 8 hafta kaldığını ve şuanda İnegölspor’un 45 puanla 3. sırada olduğunu hatırlattı. 

Cuma günü Sarıyer ile deplasmanda önemli maç oynayacaklarını ifade eden Erim,“Eğer başarı bekleniyorsa muhakkak ki bunun içinde taraftar ve şehirde yaşayan insanların inanması ve destekleri gerekir. Küfür hariç her türlü eleştiriye açığız. 90 dakika nefes almadan teknik direktörüne küfür eden ve maç sonunda fiziki tacizde bulunan birkaç kişiyi de İnegölspor taraftarı olarak kabul etmiyor ve gerçek taraftarımızdan da bu tip olayların önüne geçmelerini bekliyoruz. Bu kulüp kimsenin malı değil İnegöl halkının kulübüdür. Eğer ki sezon sonunda hedeflediğimiz başarıyı elde edemezsek gereği neyse yerine getiririz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X