‘Bu takıma sahip çıkın’

Başkan Recep Altepe, “Bu şehirde kazanıyor ve ekmek yiyorsak buna mecburuz. En büyük hedefimiz, Bursasporluluk bilincinin oluşturulmasıdır” dedi.

‘Bu takıma sahip çıkın’

Bursaspor Taraftarlar Derneği üyelerine ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, camiaya önemli mesajlar verdi.

Bursaspor’un kentin en değerli markası olduğunu, Bursa’da yaşayan herkesin bu takıma sahip çıkma zorunluluğunun bulunduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Bursa ile Bursaspor’a sahip çıkmak aynı şey. Bu şehirde kazanıyor ve ekmek yiyorsak, takıma sahip çıkmak gerekiyor. Biz de bunu yerleştirmek için uğraşıyoruz. En büyük hedefimiz, Bursasporluluk bilincinin oluşturulmasıdır. Özellikle gençlerin Bursasporlu yapılmasıdır. İnşallah zamanla o da olacak” diye konuştu.

İŞ BİLEN YÖNETİM

Başkan Altepe, Bursaspor’da başarı için her şeyin hazır olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “İşini bilen ve parayı yönetebilen bir yönetim kurulu işbaşına geldi. Başarılı bir teknik kadromuzda var. Bu şartlarda Türkiye’nin Barcelona’sı olmalıyız. En kötü ihtimalle UEFA’da oynamalıyız. İnşallah başarılar gelecek. Belediye olarak biz, üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” Dernek Başkanı Kemal Gürmen ise Başkan Altepe’ye Bursa’ya yaptığı hizmetler ve Bursaspor’a verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X