‘Bu takımı ayağa kaldıracağız’

Nevzat Dinçbudak’ın yerine göreve gelen Turhan Şen, oldukça iddialı… İlk hedefin pazar günkü Dersimspor maçı olduğunu ifade eden Turhan Hoca, ‘Oyuncuların neredeyse tamamını tanıyoruz. Öz güvenini kaybeden bir ekip aldık. İyi duruma geleceğimizden kimse

‘Bu takımı ayağa kaldıracağız’

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak’ın yerine göreve gelen Turhan Şen dün ilk antrenmanına çıktı. OLAY Spor’a takımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şen, ‘Öncelikle oyuncuların neredeyse tamamını tanıyoruz. Hem görev aldığımız zamandan, hem altyapıdan hem de geçen seneki şampiyon U-21 takımımızdan çok fazla isimler var. Son 6 maçta sadece 1 kez kazanabilen ve öz güvenlerini kaybeden bir ekip aldık. Pazar günü Dersimspor’u yenmek istiyoruz. Ardından son hafta burada Bodrumspor maçını da kayıpsız atlatarak devre arasına gireceğiz. Durumumuzu gördükten sonra bir plan yapacağız. Takviye gerekiyorsa ona göre rapor sunacağız’ dedi.

DİNÇBUDAK’TAN TEŞEKKÜR

Son haftalarda alınan skorların ardından yolların ayrıldığı Nevzat Dinçbudak ise şunları söyledi: ‘Futbolun içinde var olan şeyler bunlar. Bursaspor zaten bizim camiamız. Biz ekibimle birlikte elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Şanssızlıklar, sakatlıklar oldu ve istediğimiz gibi bir sonuç ortaya çıkmadı. Karşılıklı oturup anlaşarak ayrıldık. Ben Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetimi ile Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk’e de bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerime de bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X