Bu taraftara helal olsun

Karşılaşma öncesi her iki takıma da çiçek takdim ettiler, meşalelerle yine şov yaptılar.

Bu taraftara helal olsun

Bursaspor taraftarı dünkü karşılaşmaya da ilgisini eksik etmedi. Yaklaşık 50 kadar yeşil beyaz sevdalısı 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek olurken yaktıkları meşalelerle ortaya renkli görüntüler çıkardı. 

Taraftarlar karşılaşma öncesi kaptan Volkan Şen’e hakem triosuna ve rakip takıma çicek takdim etti. Yeşil beyazlılar ikinci yarı için futbolculara başarı dileklerini iletti. Taraftarlar karşılaşma esnasında ise “Dik duruş Şenol Güneş” şeklinde tezahürat yaptı. 

Şenol Güneş’e sürpriz misafir

Dünkü mücadeleyi izleyenler arasında Teknik Direktör Şenol Güneş’in kardeşi Bahattin Güneş’de vardı. Bayburtspor’da teknik direktörlük yapan Bahattin Güneş, karşılaşma sonrası abisiyle hasret giderdi.

Stoper Süheyl sola geçti

Teknik Direktör Şenol Güneş, genç stoper Süheyl Çetin’e, dünkü karşılaşmada savunmanın solunda görev verdi. Süheyl, farklı bir bölgede görev yapmasına rağmen oldukça başarılı bir performans gösterdi. Şenol Hoca’nın Süheyl’i A Takım kadrosunda tutabileceği öğrenildi. Bu arada genç stoperin sezon sonunda Bursaspor’la sözleşmesi sona eriyor. 

Dostluk rüzgarı

İki takım futbolcuları karşılaşma öncesi biraraya gelerek dostluk rüzgarları estirdi. Çin takımının yetkilileri de mücadeleyi yeşil beyazlı yöneticilerle birlikte seyretti.

Mustafa ve Zeki rafa kalktı

Transferde adım atıp atmayacağı merakla beklenen Bursaspor’da gündemde olan Trabzonsporlu Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru için yeşil beyazlıların beklemeye geçtiği öğrenildi. Teknik heyetin alternatif olmaları için sıcak baktığı her iki oyuncu için yönetim kurulu olumsuz görüş bildirmişti. Yönetimin özellikle takımdan gönderilecek isimler için şuana kadar somut adım atılmamasından dolayı bu transferi rafa kaldırdığı bildirildi. 

Civelli’den bir ilk

Dün sahaya kaptan olarak Volkan Şen çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş tecrübeli futbolcuyu 70. dakikada oyundan alınca kaptanlık pazubandı Renato Civelli’ye geçti. Arjantinli oyuncu Bursaspor’da ilk kez kaptanlık yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X