Bu taraftara şapka çıkarılır

21 bin 630 taraftar 90 dakikada adeta şov yaptı.

Bu taraftara şapka çıkarılır

Dün Timsah Arena’da Bursasporlu taraftarların şovu vardı.  21 bin 630 biletli taraftar karşılaşmayı takip ederken, yeşil beyazlılar 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verdi. Özellikle ikinci yarıda futbolcuları oyuna motive edebilmek için büyük gayret gösteren tribünler ‘Vatan sana canım feda’ şeklinde de tezahürat yaptı. Taraftarlar karşılaşma sonrası futbolcuları mücadeleleri nedeniyle tribüne davet etti. 

Kısa süreli gerginlik

Karşılaşma sonrası Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir Bursasporlu taraftar arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Taraftarın maç bitiminde Hamza Hoca’ya ‘Hocam gençleri oynat’ demesine genç teknik adamın ‘Emrin olur’ demesi gerginliğe yol açtı. 

Ergic’e büyük sevgi

Bursaspor’un şampiyon kadrosunda yer alan İvan Ergiç’te dünkü mücadeleyi izleyenler arasındaydı. Uzun bir aranın ardından Bursa’ya gelen Ergic’e taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. 

 

Umut Bulut tribünlere çağrıldı

 

Geçtiğimiz ay Ankara’daki hain terör saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut’a yeşil beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Tecrübeli futbolcuyu tribünlere çağıran taraftarlar, hep bir ağızdan teröre lanet okudu. 

 

Hakemlerden tepki

Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ve yardımcıları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan’a yönelik saldırıya tepki olarak ‘Sporda şiddete hayır’ yazılı siyah tişörtlerle ısındıkları görüldü. Karşılaşma, Kulüpler Birliği Vakfı’nın aldığı karar doğrultusunda iki dakika geç başlatıldı.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X