‘Bu ülke milli tankı da yapacak’

Başbakan Davutoğlu, ‘Bu ülke milli otomobili de milli tankı da, milli uçağı da, milli gemiyi de yaptı, yapacak inşallah’ dedi

‘Bu ülke milli tankı da yapacak’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ‘Bugün bakmayın yerli otomobil etrafında bir takım fırtınalar oluşturmaya çalışanlara, onlar her yeniliğe karşı çıktılar. Onlar karşı da çıksalar, bu ülke milli otomobili de milli tankı da, milli uçağı da, milli gemiyi de yaptı, yapacak inşallah” açıklamasını yaptı

 

Davutoğlu Kocaeli’de partisince düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

 

Konuşmasında terör konusuna değinen Davutoğlu AK Parti var oldukça, bu ülke ve bu milletin teröre boyun eğmeyeceğini vurguladı. Davutoğlu, millete hizmet yolundan asla geri dönmeyeceklerini, ülkeye inançlarını asla yitirmeyeceklerini, ne olursa olsun hedeflerini, ideallerini, istikameti asla kaybetmeyeceklerini ifade etti.

 

Davutoğlu, şunları kaydetti:

 

“Dağlarımızda silahlı teröristlerin gezmesine, şehirlerimizde eşkıyaların cirit atmasına asla göz yummayacağız. Milletimiz huzur ve emniyete kavuşuncaya kadar bu kirli odaklarla kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Teröre ve teröriste geçit vermeyeceğiz. Huzur ve demokrasi operasyonu insanlarımızın can güvenliği sağlanıncaya, şehirlerimiz huzura kavuşuncaya kadar sürecek.”

 

Başbakan Davutoğlu “Geçen cumartesi günü, biz daha vatandaşlarımızın kanları yerdeyken, hastaneye yaralılarımızı taşımaya çalışırken, devleti, hükümeti, bizleri ‘katil’ diye yaftalamaya çalışan bu siyasi parti liderlerinden, bu müsveddelerden millete hayır gelir mi? İşte şimdi her birimizin tek tek ve topluca, devlete, hükümete, bu ülkenin hizmetinde olan güvenlik birimlerine karşı tek bir sesle ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez’ dememiz lazım” ifadelerini kullandı.

 

Yerli otomobil projesine değinen Başbakan Davutoğlu “İlk prototipleri ortaya çıkan yerli otomobilimiz inşallah 2020’den önce yollara da çıkacak. Bugün bakmayın yerli otomobil etrafında bir takım fırtınalar oluşturmaya çalışanlara, onlar her yeniliğe karşı çıktılar. Onlar karşı da çıksalar, bu ülke milli otomobili de milli tankı da, milli uçağı da, milli gemiyi de yaptı, yapacak inşallah” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X