‘Bu ülkenin hiçbir evladını kaybetmek gibi bir lüksümüz yok’

Başbakan Yıldırım, “Bu ülkenin hiçbir evladını kaybetmek gibi bir lüksümüz yoktur. Bu ülkenin bütün çocuklarına sahip çıkacak, hiçbirini ne bölücülere ne FETÖ’cülere asla kurban etmeyeceğiz.” dedi.

‘Bu ülkenin hiçbir evladını kaybetmek gibi bir lüksümüz yok’

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Öğretmenler Günü dolayısıyla verdiği öğle yemeğinde, 81 ilden gelen öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Başbakan Yıldırım, “Bina yaparsınız, fabrika yaparsınız, taşa toprağa yatırım yaparsınız. Bunların ömrü bellidir, 30 yıl, 40 yıl, 50 yıl, köprü yapsanız bile. Ama insana yatırım yaparsanız, bu ömür nesilden nesile devam eder.” ifadesini kullandı.

 

2002 yılından itibaren eğitime öncelik verdiklerine işaret eden Yıldırım, en büyük yatırımın eğitim alanına yapıldığını vurguladı.

 

“Bu ülkenin hiçbir evladını kaybetme lüksümüz yok”

 

Yıldırım, “Bütün çocuklara bakışımız birdir, aynıdır. Bu güzel ülkenin her evladı bizim için aziz bir emanettir. Bu ülkenin hiçbir evladını kaybetmek gibi bir lüksümüz yoktur. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ülkenin bütün çocuklarına sahip çıkacak, hiçbirini ne bölücülere ne FETÖ’cülere asla kurban etmeyeceğiz. Asla onlara bırakmayacağız.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X