Bu vatan bölünmez bu böyle biline!

Timsah Arena’da 14 bin kişi takımını coşturdu, teröre ise lanet yağdırdı

Bu vatan bölünmez bu böyle biline!

Son günlerde yaşanan olaylara yeşil beyazlı taraftarlar büyük tepki gösterirken, stadyum ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ tezahüratlarıyla yankılandı. 

Bursasporlu taraftarlar, Kasımpaşaspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı. 14 bin 61 yeşil beyaz sevdalısı Timsah Arena’daki yerini alırken, takımlarına destek oldular, teröre ise lanet yağdırdılar. Taraftarlar 90 dakika boyunca yerinde duramadı ve futbolcuları coşturmak için adeta kendinden geçti. Atılan gollerden sonra büyük coşku yaşayan tribünler 4-1’lik galibiyeti ise doyasıya kutladı.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Takımın son haftalardaki görüntüsünün aksine iyi futbol oynamasının zevkini çıkaran taraftarlar karşılaşma sonrası 3 puanın sevincini futbolcularla birlikte yaşadı. Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına Timsah Arena’da büyük tepki vardı. Karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez, Bu vatan bölünmez bu böyle biline’ şeklinde tezahürat yapıldı. Bu arada her iki takı oyuncuları sahaya “Çanakkale geçilmez’ pankartıyla çıktı. 

BİR BÜTÜN OLDULAR

Bursasporlu futbolcular karşılaşma öncesi bir bütün olarak galibiyet yemini etti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve kurmaylarının yer aldığı birliktelikte konuşmayı Şamil Çinaz yaptı. Tecrübeli futbolcunun takım arkadaşlarını maça motive edebilmek için etkili bir konuşma yaptığı gözlendi. 

GOLÜ ATTI BEKİR’E KOŞTU

Uzun bir aranın ardından 11’de şans bulan Sercan Yıldırım, performansıyla yine farkını ortaya koydu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun sağ kanatta görevlendirdiği tecrübeli futbolcu savunmaya yaptığı yardımla da dikkat çekti. 31.dakikada Deniz’in orta şut karışımı pasında topu filelere gönderen Sercan’ın gol sonrası Bekir Yılmaz’ın yanına giderek, sevincini paylaştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X