Bu yolun sonu Süper Lig!

Akhisar maçının ardından taraftarlara umut dolu mesajlar veren Bursasporlu futbolcular; takım olarak, şehir olarak ve camia olarak şampiyonluğa inandıklarını belirterek, “Önemli bir virajı geçtik. Bu maratonu hep birlikte sırtlayarak hedefe ulaşacağız” dediler.

Bu yolun sonu Süper Lig!

Akhisar maçıyla 3’te 3 yapan Bursaspor’da futbolcular, şampiyonluğa inançlarının tam olduğunu belirterek, bu yolun sonunun Süper Lig olduğunu söylediler. Maçın bitiminin ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan futbolculardan; Tayfur Bingöl, Sedat Dursun ve Özer Hurmacı, kazandıkları için çok mutlu olduklarını vurgularken, taraftara ve camiaya umut dolu mesajlar verdi. Hedefe ulaşmak için çok çalıştıklarının altını çizen futbolcular, “Kimsenin şüphesi olmasın. Bu takım Süper Lige çıkacak” diye konuştular.

YERİMİZ BURASI DEĞİL
Yeşil beyazlı formayı ilk kez bu maçta terleten yeni transfer Tayfur Bingöl, “Bursaspor’un yerinin; hem mental, hem fiziken, hem beyin anlamında bu lig olmadığını biliyoruz. Bu ligden çıkacağımızı net bir şekilde söyleyebilirim. İbrahim hoca ve ikibi gerçekten çok kaliteli insanlar. Akhisarspor’u kendi sahasında kaliteli bir oyunla yendik. Umarın bu galibiyetler ve sevinmelerimiz devam edecek. Bu takım Süper Lig’e çıkacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Birliğimiz ve beraberliğimiz devam ettiği sürece, herkes pozitif enerjiyi yansıttığında böyle sonuçlar ortaya çıkıyor ve öyle devam edecektir” ifadelerini kullandı.

BU MARATONU BİRLİKTE SIRTLAYACAĞIZ
Defansın başarılı ismi Sedat Dursun da, zor bir maçı galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Akhisar, daha önce kendi evinde yenilmemiş bir takımdı. Çok güzel bir galibiyet aldık ve 3’te 3 yaptık. Biz çok iyi takımız ve bu ligi haketmiyoruz. İbrahim hocayla çok iyi oynamaya başladık. Ben de oynamaya başladım ve bunun sevincini yaşıyorum. Biz bu ligde geçiciyiz, tek hedefimiz ‘Yeniden Zirveye’ parolamızla Süper Lig’e çıkmak. Bu hedef doğrultusunda çok çalışıyoruz. Bekraundu çok iyli oyuncularımız var. Bu maratonu hep birlikte sırtlayacağız. Takım olarak, şehir olarak camia olarak inandık. Bu yolun sonu Süper Lig olacak.”

ZOR BİR VİRAJI GEÇTİK
Tecrübeli orta saha oyuncu Özer Hurmacı ise, gerçekten çok zor bir virajı geçtiklerini ifade ederek, her maçın final olduğunu vurguladı. Akhisar’ın kendi evinde hiç kaybetmediğini, iyi ve pozitif oynadığının altını çizen Özer, “Bizim için önemli olan bütün maçları kazanmak. Sadece iç saha maçlarını değil, deplasmanları da kazanmak. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. İkinci yarı oyunu kontrolümüz altına daha iyi aldık. Golü bulduktan sonra skoru koruma duygusu bizi ister istemez geri çekti. Taraftarlarımızı ve Akhisar taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. İki takım da şampiyonluk yolunda ilerliyor. İki takıma da başarılar diliyorum. İnşallah hedefe ulaşırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X