Bu zafer sizin eseriniz

90 dakika susmayan tribünler galibiyette büyük pay sahibi oldu. Maç içersinde yaşanan kaoslara rağmen 1 dakika bile susmayan yeşil beyazlı taraftarlar maç sonu büyük bir coşku yaşadı.

Bu zafer sizin eseriniz

Kayserispor’u 90 dakika boyunca yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen 3-1 mağlup eden Bursaspor’da tribünlerin desteği galibiyette büyük rol oynadı. Zorlu 90 dakikada tribünlerde yaklaşık 15 bin yeşil beyaz sevdalısı vardı. Özellikle Nokualma’nın golünden sonra futbolculara büyük destek veren taraftarlar, Batalla’nın beraberlik golünden sonra adeta kendinden geçti. İkinci yarıda takımın direnç göstermesinin ana nedeni de tribünlerdi. 

BERABER KUTLADILAR

68.dakikada İsmail Konuk’un kırmızı kart görmesinden sonra futbolcuları ayakta tutabilmek için bir dakika susmayan yeşil beyazlı taraftarlar, Kayserisporlu futbolculara ise topu aldıkları anda büyük bir baskı uyguladı. 83’de Jorquera’nın uzatma dakikalarında ise Sercan Yıldırım’ın gollerinden sonra büyük mutluluk yaşayan tribünlern galibiyeti maç sonu futbolcularla birlikte kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X