Buca Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yardıma muhtaç, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak yürüttüğü evde bakım ve temiz…

Buca Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yardıma muhtaç, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak yürüttüğü evde bakım ve temizlik hizmetini sürdürüyor. Buca Belediyesi’ne bağlı ekipler, yardıma muhtaç, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmetini sürdürüyor. Günde 3 evde bakım ve temizlik hizmeti veren belediye ekipleri, evleri organik ürünlerle de dezenfekte ediyor. Belediye bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi, belirli periyotlarla gittikleri evlerde halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliğini yapıyor. Belediye’nin yürüttüğü evde bakım ve temizlik hizmetinde düzenli olarak faydalanan 73 yaşındaki yatalak ve gözleri görmeyen Ayşe Al, verilen hizmetlerden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Ayşe Al’ın yeğeni Mehmet Keret ise, hizmetlerden dolayı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X