Buca’dan Nilüfer’e kıyaslama ziyareti

Buca Belediyesi’nden gelen bir heyet, Nilüfer Belediyesi’nin katılımcı bütçe ve stratejik plan çalışmaları hakkında bilgi alarak, fikir alışverişinde bulundu.

Buca’dan Nilüfer’e kıyaslama ziyareti

Nilüfer Belediyesi’ne farklı kurum ve kuruluşlardan kıyaslama ziyaretleri devam ediyor. 

Buca Belediyesi’nden bir heyet de Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördü. Başkan Danışmanı Cengiz Onur, Meclis üyesi Mahir Akbaş, Buca TİM Müdürü Özer Doğan, Strateji Müdürü Tülin Arna ve Mali İşler Müdürü Özlem Öztekin Özçelik’ten oluşan heyet,  Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri Aysel Okumuş, Rahşan Duygu Tursun, Pınar Göz, Berna Hacer Bilici ve Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. 

Nilüfer Belediyesi’nin stratejik plan ve katılımcı bütçe çalışmaları hakkında bilgi alan heyet, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. 

Heyet daha sonra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Başkan Burada karavanındaki makamında ziyaret etti.  Başkan Burada projesi ve Nilüfer Belediyesi’nin diğer çalışmaları  hakkında heyete bilgiler veren Başkan Bozbey, insan odaklı ve kadına yönelik projeleri anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X