BUÇAD’da yeniden Biçer dönemi

Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği’nin (BUÇAD) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, üyelerin geniş katılımıyla Siesta Meşelipark’ta yapıldı.

BUÇAD’da yeniden Biçer dönemi

Oyların tamamını alarak yeniden başkan seçilen Başak Yeğin Biçer, iki senelik dönemde Bursa’nın önde gelen kamu kurumları ve firmalar ile son derece değerli projelere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, önümüzdeki çalışma döneminde de yeni projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını dile getirdi. 

 

Derneğin 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde önemli bir konuma geldiği için üyelere teşekkür eden Biçer, “Her birimizin ailesi, kariyeri ve birçok sorumluluğu var. Bunların üzerine toplum ve aydın bir gelecek için gösterdiğiniz bu onurlu çabadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de etki alanımızın daha da artacağına inanıyorum” diye konuştu.

BUÇAD’ın yeni dönem Yönetim Kurulu listesi Başak Yeğin Biçer, Barış Gül, Çiğdem Önal, Çiğdem Palalı, Gürkan Özken, Şekip Etel, Tülay Tek’den oluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X