BUÇAD’tan Bozbey’e ziyaret

Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği (BUÇAD) Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

BUÇAD’tan Bozbey’e ziyaret

Gerçekleşen ziyaretten konuşan Başak Yeğin Biçer, derneğin kuruluş aşamasında kendilerine verdiği destekten ötürü Başkan Bozbey’e teşekkür etti.

BUÇAD’ın henüz yeni kurulmuş bir dernek olmasına rağmen sağlam adımlarla ilerlediğini belirten Biçer, “Bizler, her türlü farklılığın doğru yönetildiğinde, kurumlara ve topluma değer katacağını düşünüyoruz. Bu düşünceden hareketle değerlerin güçlü olduğu bir toplumun gerçekleşmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi. Ziyaretten ve BUÇAD ın kısa zamanda aldığı yoldan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, Belediye olarak, derneklere her konuda destek olduklarını vurgulayarak, BUÇAD’a önümüzdeki dönemde gerçekleştirecekleri projelere ve projelerin yaygınlaştırılmasına destek vereceklerini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X