BUDO için İstanbul’da çözüm arayışı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

BUDO için İstanbul’da çözüm arayışı

İBB’nin Florya Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede CHP İl Başkanı İsmet Karaca, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli ve Remzi Çınar’ın da hazır bulundu.

Bursa ve İstanbul’a dair ortak geliştirilebilecek projeler konuşulduğu toplantıda, İstanbul ile Bursa arasındaki deniz ulaşımını sağlayan BUDO’nun iskele ihtiyaçları ve iskele kirası masaya yatırıldı.

Bursa-İstanbul arasındaki ulaşımın ve Bursa halkının ihtiyaçlarını çok önemsediğini belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bursalılara her konuda yardımcı olmaya hazırız. Hem iskele konusunda hem de BUDO’nun İstanbul’da ödediği kirayla ilgili gereken her şeyi yapmaya hazırız” de olduklarını ifade etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, pandemi süreci ile birlikte sosyal belediyeciliğin öneminin daha iyi anlaşıldığına, sosyal demokrat başkan ve belediyelerin Türkiye’ye örnek projelere imza attığını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X