BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) Eskihisar-Topçular hattı ile Sirkeci-Haremhattı dışında tüm iç ve dış hat seferleri iptal edildi.

 

İDO’dan yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi genelinde etkisini gösteren kuvvetli lodos nedeniyle Eskihisar-Topçular hattı ile Sirkeci-Harem hattı dışında tüm iç ve dış hat seferleri gerçekleştirilemeyecek.

 

BUDO’DAN SEFER İPTALLERİ

 

BUDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 21.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 21.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri lodos nedeniyle yapılmadı.

 

Öte yandan, 10.30 İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya), 10.45 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 11.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 12.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 13.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 14.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 14.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas), 15.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 16.00 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya), 16.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 16.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), 17.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 18.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 19,00 İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya), 19.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 19.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri de aynı gerekçeyle gerçekleştirilemedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X