BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

BUDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 17.30, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya) 18.00, İstanbul (Büyükçekmece) – Bursa (Mudanya) 19.00, Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya) 19.30 seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO’nun, 16.00 ve öncesindeki bazı seferleri de hava muhalefeti yüzünden programdan kaldırılmıştı.

 

İDO’DAN SEFER İPTALLERİ

 

İDO’dan yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle, 17.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü seferi yapılamadı.

 

Şirket, 18.30 Yalova-Tuzla-Kartal-Bostancı,18.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş,18.45 Bostancı-Yenikapı-Bandırma, 19.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 21.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş, 21.15 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü ile 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferlerini iptal etti.

 

Bu arada, 22 Aralık Perşembe günü ise 07.00 Yenikapı-Bandırma hızlı feribot seferi de iptal edildi.

 

İDO’nun tüm iç hat deniz otobüsü, Harem-Sirkeci ile Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri ise yapılmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X