BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

BUDO ve İDO’nun seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesinden yapılan açıklamada, saat 07.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 07.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), 08.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Açıklamada, saat 09.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya), 10.45 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerinin de yapılamayacağı duyuruldu. 

İDO’nun bazı seferleri iptal edildi

İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 07.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu TK-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Aynı gerekçeyle saat 07.00 Yenikapı-Bandırma, 07.30 Yenikapı-Bursa ve Bursa-Yenikapı hızlı feribot seferleri de yapılamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X