Büfe cinayetinde flaş gelişme: Yakalandı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 22 Mart’ta işlenen cinayetin zanlısı, yapılan operasyonla yakayı ele verdi. Otomobilde yapılan aramada Kalaşnikof otomatik tüfek ele geçirildi.

Büfe cinayetinde flaş gelişme: Yakalandı!

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 22 Mart günü bir büfeye ateş açılması sonucu Recep Koyun ölmüş, bir kişi yaralanmıştı.

Olayın şüphelilerinden Okan Erdem, Kestel Jandarma ekiplerince yakalanarak ceza evine gönderilirken, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda aynı olayın faili firar şüphelisi Ercan Turan’ın Bursa’da olduğuna dair bilgi alınması üzerine Fatih Mahallesi Adalet Sokak’ta 34 KY 7484 plakalı aracının park halinde olduğu görülerek takibe alındı.

Şüpheli Ercan Turan, araca bindiği anda yapılan operasyonla etkisiz hale getirilerek yakalandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

Ercan Turan’ın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler bulunurken, otomobilde yapılan aramada ise çelik yelek, Kalaşnikof otomatik makinalı tüfek ile çok sayıda mermiye el konuldu. 

Olay ile ilgili Cinayet Büro Amirliği ekiplerince soruşturma başlatılırken, Ercan Turan Kestel Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X