BUGES gurur verdi

Başkan Mustafa Bozbey, katıldıkları müsabakalarda Nilüfer’i ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) sporcularını, gösterdikleri performanslardan dolayı ödüllendirdi.

BUGES gurur verdi

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda çok sayıda başarı elde eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) sporcuları, 2016 yılında gösterdikleri performanslarından dolayı ödüllendirildi.

Uğur Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu (GESF) Başkanı Hasan Sayyıdan, BUGES Başkanı Ali Genç ile sporcular ve aileleri katıldı.

Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nün (BUGES) 8 branşta, ulusal ve uluslararası alanda Nilüfer’i başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirterek şunları söyledi:

“3 yılı aşkın bir süredir BUGES, Nilüfer Belediyesi çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 185 lisanslı sporcuya sahip BUGES’in 75 altyapı sporcusu var. Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun tüm faaliyetlerine katılan BUGES, 2016 yılında da 4’ü uluslararası, 68’i ulusal olmak üzere toplam 72 kez kupa ve madalya kazanarak Nilüfer Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etti. Bunun yanında 8 sporcu ve 2 antrenör de milli takımlara gönderildi.”

DESTEK DEVAM ETMELİ

Görme engellilerin başarısının arkasında Nilüfer Belediyesi’nin desteği olduğunu ifade eden GESF Başkanı Hasan Sayyıdan da, “Bu desteğin artarak devam etmesini diliyoruz. Biz, engelimizi önemsemeden üretip çalışıyoruz. Bu sayede mutlu oluyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür eden Nilüfer Belediyesi BUGES Başkanı Ali Genç de, “Nilüfer Belediyesi BUGES olarak kurumsal kimliğimizi oturttuk. Verdiğimiz eğitimlerin yanında özellikle çocuklarımızın sosyal ve akademik gelişimlerinde son zamanlarda oldukça büyük atılımlar gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X