BUGES kürsüye abone

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Alanya’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Uzun Kulvar Türkiye Şampiyonası’nda 22 madalya kazanmayı başardı.

BUGES kürsüye abone

Alanya’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Uzun Kulvar Türkiye Şampiyonası’na yine Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) damga vurdu. Bugüne kadar katıldığı şampiyonalarda birçok başarıya imza atan Bursa ekibi, Alanya’da da kürsüye abone oldu. 

169 sporcunun katıldığı şampiyonada mücadele eden Nilüfer BUGES, 22 madalya kazanarak organizasyonda en fazla derece elde eden kulüp olmayı başardı. Antrenör Gözde Bursalı yönetiminde şampiyonaya katılan Bursa ekibi, organizasyonda 10 altın, 5 gümüş, 7 bronz olmak üzere toplam 22 madalya kazanmaya başardı.

GENÇ’TEN TEŞEKKÜR

Şampiyonada Sümeyye Bayram, 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya kazanırken, Nurcan Saçak, 4 altın, 3 gümüş, 3 bronz, Atakan Telli ise 3 altın madalya kazandı. 

Alanya’da istedikleri sonuçları aldıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ali Genç, “Başta sporcularımız olmak üzere gönüllü antrenörümüz Gözde Bursalı’ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onun üstün emekleri sayesinde yüzmede bu başarılara imza atıyoruz. 15 yaşındaki 3 sporcumuz ve altyapıdaki sporcularımızla 2020 olimpiyatlarında madalya hedefliyoruz. Ayrıca kafilemizde sporcularımıza yardım eden Aslı Doğan Hocamıza ve Kulüp Başkan yardımcımız Mutlu Aydın’a da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X