BUGES’ten 21 madalya

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Denizli’de gerçekleştirilen Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda yine fırtına gibi esti.

BUGES’ten 21 madalya

Denizli’de yapılan Görme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası’na yine Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü BUGES damgasını vurdu. 200’ün üzerinde görme engelli sporcunun katıldığı şampiyonada 12 altın, 6 gümüş, 3 bronz olmak üzere toplam 21 madalya alan Nilüfer Belediyesi tüm kulüpleri geride bırakarak bir kez daha iddiasını ortaya koydu. 

İDDİAMIZI GÖSTERİYORUZ

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, kulübün her branşta iddialı olduğunu belirtirken, “Yılın yarısı olmadan 46 madalya alarak Nilüfer Belediyesi’nin ismini Türkiye’ye kazıttık, gelecek şampiyonalarla bu sayıyı daha da yukarı çıkarıp, bize güvenen başta Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey olmak üzere tüm destek verenlere minnet borcumuzu ödemek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X