Bugün kaçırır yarın hat-trick yapar

Ertuğrul Ersoy, kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Kubilay Kanatsızkuş’a destek verdi.

Bugün kaçırır yarın hat-trick yapar

Beşiktaş karşısında Tomas Sivok’la birlikte stoperde görev yapan ve başarılı bir 90 dakika çıkaran Ertuğrul Ersoy, kaçırdığı gollerle eleştirilen Kubilay Kanatsızkuş’a destek verdi. Kubilay’ın iyi bir futbolcu olduğunu belirten Ertuğrul “Kubilay daha 19 yaşında. Bu sezon takıma ciddi katkı sağladı. Futbolda bunlar var. Bugün kaçırır yarın Antalya’da hat trick yapar. Bunlara takılmamak lazım. Kubilay sadece Türkiye’de değil Avrupa’da adından söz ettirecek bir isim” dedi.

KAZANMAK İSTEDİK OLMADI

Takım olarak Beşiktaş karşısında iyi işler yaptıklarını fakat kazanamadıklarını ifade eden Ertuğrul şunları söyledi: “Hafta başından bu yana bu maça hazırlandık. Aldığımız 3 ağır yenilgi bizler üzerinde olumsuz etki yaptı. Ancak Beşiktaş maçını  camiamız için kazanmayı çok istedik. Mücadele ettik, savaştık fakat olmadı. Tribünlerde yanımızda durdu. Kalan 3 haftayı kazasız geçip sezonu bitirmek istiyoruz” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X