Bugünküler dinleyiciyi kesmiyor!

90’lar konseptiyle Hayal Kahvesi Bursa’da sahneye çıkan Çelik, dinleyicinin geçmişi özlemesini bugünkü popçuların başarısızlığına bağladı.

Bugünküler dinleyiciyi kesmiyor!

FOTOĞRAF: RIDVAN DEMİR

SANATÇI YOL GÖSTERİR

Büyük ilgi gören konser öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Çelik, dinleyicinin 90’ları özlemesini; ‘Çünkü dinleyici bugünkü müzik bizi kesmiyor, eğlenemiyoruz diyor’ sözleriyle değerlendirdi. Geçtiğimiz yıllarda önce kadın kılığında ardından da viyolonselle çıplak pozlar veren Çelik, yaptığı bu sıra dışı çıkışlar içinse, ‘Toplumun hayal gücünü zorlamaya çalışıyorum. Sanatçı yol gösterir. Benim yolum hayal göstermekten geçiyor’ dedi. 

ERCAN DA BEN DE DENEDİK

Müziğe İzel- Çelik- Ercan olarak adım atan sanatçı, efsane üçlünün yeniden bir araya gelme hayalinin gerçekleşememesinin faturasını İzel’e kesti. Çelik, ‘Ben uğraşmaktan yoruldum. En çok da Ercan uğraştı. Üzerinde durmak istemiyorum. Küskünlükle, kızgınlıkla alakalı değil, ruh halleriyle ilgili bir şey. Müzik mutlu yapılan bir iştir. Aynı anda herkesle aynı huzuru ve aynı müzikal keyfi bulamayabilirsin’ diye konuştu.

İMAJ DEĞİL, BAKIMSIZLIK

Uzattığı sakallarıyla dikkat çeken Çelik, yeni halinin imajdan değil bakımsızlıktan kaynaklandığını söyleyerek güldürdü. 

Çelik, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X