BUİKAD’dan büyük adım

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), UN Global Compact’ın insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele ile ilgili on ilkesini destekleyerek, söz konusu ilkelerin kendi etki alanında geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmas

BUİKAD’dan büyük adım

Dernek Başkanı İpek Yalçın, “Küresel İlkeler Prensiplerini imzalayarak; bu ilkeleri derneğimizin stratejilerinin, kültürünün ve günlük faaliyetlerinin bir parçası haline getirmeyi, bu hedeflerin geliştirilmesi destekleyen işbirliği projelerinde yer almayı taahhüt ettik” dedi. Ayrıca, ‘Kadının Güçlenmesi Prensiplerini’ de desteklemek ve yaygınlaştırmak için elinden gelen tüm işbirliğini göstereceklerini anlatan Yalçın, ”140 üyesi ile Bursa ekonomisinde söz sahibi üyeleri çatısında barındıran derneğimiz; kadın istihdam oranının ve girişimci kadın sayısının artması yolunda tüm çalışmaların takipçisi olmaya devam edecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X