Bülent Arınç’ın acı günü

Başbakan Yardımcısı Arınç’ın kayınvalidesi Elmas Tay, tedavi gördüğü Gölbaşı Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Bülent Arınç’ın acı günü

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, kayınvalidesi Elmas Tay(89), rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı devlet hastanesinde vefat etti. Arınç, “Üzgünüz. Kendisi çok müşfik, çok dindar, saliha bir kadındı, Allah rahmet eylesin” dedi.

 

GÖLBAŞI DEVLET HASTANESİ’NDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

 

Arınç’ın, evinde rahatsızlanan kayınvalidesi Elmas Tay, Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Elmas Tay, kurtarılamadı. Vefat haberinin ardından hastaneye gelen Arınç, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, “Kayınvalidem Elmas Tay, rahmetli oldu. Uzun süredir tedavi görüyordu, KOAH hastasıydı, yanımızda kalıyordu eşimle birlikte tedavisinde yardımcı oluyorduk. Zaman zaman da baldızım da kalıyordu. Dostlarımız uzun zamandır rahatsızlığını bilirler. Bugün ben İstanbul’dayken ağırlaştığını, daha sonra Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldığını duydum. İstanbul’dan geldiğimde de rahmetli olmuştu. Çok üzgünüz. Vefatı duyan dostlarımız aradılar, başsağlığı dilediler. Bu vesileyle hepsine çok teşekkür ediyorum, hepsine sağlık afiyetler diliyorum, kalanlara Allah uzun ömürler versin. Eşimle ben, dostlarımıza teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Kendisi çok müşfik, çok dindar, saliha bir kadındı, Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

 

MANİSA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Arınç cenaze töreniyle ilgili de, “Yarın kısmet olursa, Manisa’nın Karaağaçlı beldesinde öğlen namazını takiben cenazesini kaldıracağız, Karaağaç’ta. Kendilerinin aile olarak yaşadıkları yerdi. Kayınpederim, kayınbiraderim de orada, aile mezarlığında. Allah kalanlara sabır versin, kendisine de rahmet etsin” bilgisini verdi. Ankara’dan Manisa’ya götürülecek olan Tay’ın cenazesi, yarın Manisa Merkez Karaağaçlı Mahallesi’nde, öğlen namazına müteakip defnedilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X