Bulgaristan’ın ünlü yıldızı Türkçe şarkı söylemek istiyor

Bulgaristan’ın ünlü yıldızı Azis, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada Türk sanatçılarla çalışıp Türkçe bir şarkı yapmak istediğini söyledi.

Bulgaristan’ın ünlü yıldızı Türkçe şarkı söylemek istiyor

Emir Doğan

DİLİMİ GELİŞTİRMELİYİM

Bulgaristan’da olduğu kadar Türkiye’de de tanınıp sevilen ve Bursa’da hatrı sayılır bir hayran kitlmesine sahip olan yorumcu Azis, samimi açıklamalarda bulundu.

Türk müzik sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden Azis, ‘Bazı parçalarımda ben de Türkçe sözler kullanıyorum. Türk sanatçılarla çalışmak isterim. Ancak Türkçe bir eserin hakkını vermek için dilimi daha fazla geliştirmem gerek’ dedi. 

KIZIM İSTEDİ, DEĞİŞTİM

Şarkıları kadar marjinal görüntüsü ve sahne şovlarıyla da dikkat çeken Azis, artık daha normal bir duruş sergilemeye karar verdiğini söyledi. Değişiminin gerekçesi olarak ise kızını gösteren Azis, ‘Artık yaşlandım.

Eski imajımdan çok yoruldum. Onlar benim gençlik eserimdi. Ayrıca 12 yaşında bir kızım var. Şu an onun da onayladığı bir imaja ve görüntüye sahibim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X