Bunalıma giren şahıs yedinci kattan atladı

Gaziantep’te bunalıma giren şahıs bir binanın yedinci katına çıkarak aşağı atladı.

Bunalıma giren şahıs yedinci kattan atladı

Edinilen bilgiye göre, olay Düğmeci Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde yaşandı. Ailevi sorunlardan dolayı bunalıma giren Ahmet O. (32), gece saat 23.00 sıralarında bir binanın yedinci katına çıkarak aşağı atlamak istedi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Kafe restoran olarak kullanılan binanın en üst katındaki demir korkuluklardan aşağı sarkan şahıs, bir türlü ikna edilemedi. “Artık yeter” diye bağıran şahıs cebinden çıkarttığı sigarayı yaktıktan sonra paketini aşağı attı.

Olay yerine gelen bir bayan arkadaşı, polislerin yanına giderek yukarı çıkmak istedi. Bayanın polisle görüştüğü sırada ilk önce ayakkabılarını aşağı atan şahıs daha sonra herkesin gözü önünde kendini yedinci kattan aşağı attı.

Çevredeki vatandaşların çığlıkları arasında aşağı atlayan şahıs itfaiyenin açtığı şişme brandanın yan tarafına çarparak yere düştü. Büyük bir gürültüyle brandaya çarpıp yere düşen şahsa olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Sedyeye alınan şahıs Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şahsın durumunun ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X