‘Bundan sonra koşma zamanı’

Bütünşehir’in bir parçası olduklarını ifade eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, birçok hizmeti farklı kanallardan almaya başladıklarını söyledi.

‘Bundan sonra koşma zamanı’

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi AK Parti ilçe örgütünde 31 mahalle temsilcisinden 18’inin yerlerini yeni isimlere bıraktığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, alışma sürecini geçtiklerini ifade etti.

Başkan Çağlayan, “Bizde çalışma hiçbir zaman bitmez. Bundan sonra koşma ve hizmet üretme zamanıdır. Birçok çalışmanın fidanları dikildi, bundan sonra bu fidanlar meyveye dönecek ve Orhangazi’nin 31 mahallesi ile nasıl kalkındığını, büyüdüğünü, güzelleştiğini, aslına uygun bir hal aldığını hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Alt yapı çalışmalarındaki olumsuzlukların yapılan hizmet ve çalışmaların üstüne çıktığını, vatandaşın sadece yol ve sokaklara baktığını ifade eden Çağlayan, alt yapı çalışmalarında sona gelindiğini, elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarının da yakında biteceğini kaydetti. Çağlayan, şehrin 50 farklı noktasında kamera sistemi için hat çekilmeye de başlandığını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X