Bunu da gördük!

Bu sezon kart rekoru kıran yeşil beyazlılar, tam 323 gün sonra bir maçtan temiz çıkarken, benzer tablo en son geçen sezonun 34. haftasındaki Gaziantepspor randevusunda yaşanmıştı.

Bunu da gördük!

26.haftayı 3-0’lık Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle kapatan Bursaspor’da bunun maçın dikkat çeken bir özelliği de vardı. Bu sezon kart rekoru kıran gerek kırmızı gerekse sarı kartta tavan yapan yeşil beyazlılar, tam 323 gün sonra bir maçtı kart görmeden tamamladı.

Gördüğü kartlar nedeniyle eksik oyuncuların sıkıntısını birçok maçta çeken Timsah’ta teknik heyette bu durumdan memnun kaldı. Bu karşılaşmada da Şener ve Şamil cezaları nedeniyle forma giymemişti. 

KARABÜK’DE DERİN HASAR

Buna benzer bir tablo geçen sezonun son haftasındaki Gaziantepspor karşılaşmasında yaşanmıştı. O mücadelede de yeşil beyazlılar herhangi bir karta maruz kalmamıştı. Bursaspor bu sezon en çok kartı Kardemir Karabükspor maçında görmüştü. 3-2’lik mağlubiyetle biten karşılaşmada 2 kırmızı 4 sarı kart çıkmıştı. Şamil ve Josue oyundan atılmış, Volkan, Şener, Fernandao ve Bakambu ise sarı kart görmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X