Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Bünyan Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde çalışmaları inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şin…

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Bünyan Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde çalışmaları inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,’’ İlçemizde bütün kamu kurumları ile uyumlu ve koordineli bir çalışma yürütüyoruz’’ dedi. Bünyan Belediyesi’nin eğitime olan katkısı devam ediyor. Bugüne kadar eğitim alanında birçok çalışmaya imza atan ve aynı zamanda Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeleri hayata geçiren Bünyan Belediyesi, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Zaman içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranan ve atıl bir görüntü ortaya koyan Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesi Bünyan Belediyesi tarafından yeni bir görüntüye kavuşturuluyor. Çevre düzenlemeleri başlayan Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde yeni parke, bahçe duvarı, yol düzenleme gibi yenileme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,’’ Bu güne kadar bütün kamu kurumlarıyla uyumlu bir çalışma ortaya koyduk. Bünyan Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaparak, İlçemizde bütün kamu kurumları ile uyumlu ve koordineli bir çalışma yürütüyoruz’’ dedi. Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdür’ü Kadir Özbay’da yapılan çevre düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek;’’ Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’na desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X