Bünyan Belediyesi Hizmet Atağına Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi, Büyükşehir yasası ile hizmet sınırlarına dâhil olarak mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde hizmete devam ediyor.

Bünyan Belediyesi Hizmet Atağına Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi, Büyükşehir yasası ile hizmet sınırlarına dâhil olarak mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde hizmete devam ediyor. Bünyan Belediyesi 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile hizmet sınırlarına giren ve mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde ki büyük eksikleri bir bir gidermeye devam ediyor. Bünyan belediyesi bir yandan bu mahallerin alt ve üst yapı eksiklerini giderirken diğer yandan da mahalleleri sosyal donatı alanlarına kavuşturuyor. Mahallerde KASKİ ile yaptığı koordineli çalışmasıyla altyapı eksiklerini gideren Bünyan Belediyesi, yol bakım onarım ve yeni yoların açılmasıyla çevre düzenlemesinde aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Ağcalı ve Köprübaşı mahallerinde eksikleri gideren Bünyan Belediyesi Güllüce mahallesinde çalışmaların startını verdi. Bünyan’da yol sorunu kalmayacak parolasıyla aralıksız çalışan Bünyan Belediyesi bu yıl içinde Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dağardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Girveli, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Sıvgın, Yağmurbeyli, Yenisüksün, Samağır, Karadayı, Kösehacılı, Akmescit, ve Yünören mahallelerinin eksiklerini kalıcı olarak gidermeyi planlıyor. Kısa sürede geçmişten gelen ağır borç yükünden kurtularak hizmet atağına geçen Bünyan Belediyesi her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçede temel eksikleri kalıcı olarak çözüme kavuşturmak için çalışıyor. İlçenin Büyük eksiklerinden olan ve yer yer sadece birkaç oyun aletinden ibaret olan parkları baştan sona yenileyerek tam anlamıyla vatandaşların kullanabileceği modern parklar haline getiren Bünyan Belediyesi, ilçedeki gençlerin ve çocukların daha sağlıklı oyun alanlarına kavuşması için ilçede ilk olacak futbol sahalarının yapımına da devam ediyor. ÜÇÜNCÜ HALI SAHA GÜLLÜCE’ YE Fatih Mahallesi ve TOKİ Mahallesinde başlayan halı saha alanları ve parklardan sonra üçüncü halı saha için kolları sıvayan Bünyan Belediyesi Güllüce Mahallesinde temel attı. Bünyan Belediyesi, Güllüce Mahallesinde yol yenileme ve yeni yolların yapının yanı sıra Velioğlu İlköğretim Okulu bahçesinde yapacağı halı sahanın temelini attı. Mahallenin büyük eksiklerinden biri olan futbol sahsının kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulması planlanırken, yapılacak olan bu hizmet mahalle sakinlerini ve özellikle de futbol düşkünü çocukları çok sevindirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X