Bünyan Belediyesi İki Yeni Mesire Alanı İçin Protokol İmzaladı

Bünyan Belediyesi Elbaşı ve Karakaya Mahalleri’nde yapacağı iki yeni mesire alanı için protokol imzaladı. Daha önce Kültür Bakanlığı tarafından pr…

Bünyan Belediyesi İki Yeni Mesire Alanı İçin Protokol İmzaladı

Bünyan Belediyesi Elbaşı ve Karakaya Mahalleri’nde yapacağı iki yeni mesire alanı için protokol imzaladı. Daha önce Kültür Bakanlığı tarafından projesi onaylanan iki yeni mesire alanı için, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ile YİKOB Başkanı ve Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş arasında protokol imzalandı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, son bir yılda mevcut parkların bakımı ve onarımı noktasında bir dizi yeniliğe imza attıklarını, Güllüce, Karakaya, Akmescit, Tuzhisar ve Süksün mahallelerine yapılan parklar ile 6 yeni park alanını Bünyan’a kazandırdıklarını söyledi. Başkan Gülcüoğlu, bunların yanı sıra Elbaşı ve Karakaya mahallelerinde 2 yeni mesire alanı yapacaklarını ifade etti. Başkan Gülcüoğlu, Bünyan’ı ve Bünyanlıları yenilikler ile buluşturmaya devam edeceklerini kaydederek, Kültür Bakanlığı tarafından projesi onaylanan iki yeni mesire alanının yapımına kısa süre sonra başlayacaklarına vurgu yaptı. Başkan Şinasi Gülcüoğlu,’’Bünyan doğal güzellikleri ile bölgesinde cazibe merkezi olan bir ilçe. Biz de bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda biri Elbaşı diğeri ise Karakaya mahallemizde olmak üzere iki adet yeni mesire alanı yapacağız. Bu yeni yatırımların projeleri Kültür Bakanlığı tarafından onaylandı. Şimdi de Vali Yardımcımız Mehmet Aktaş Bey ile protokolümüzü imzaladık. Kısa süre sonra bu mesire alanlarını ilçemize kazandırmak için inşaat çalışmalarına başlayacağız. Bu projelerin tamamlanması ile birlikte ilçemizdeki mesire alanı sayısı 3’e çıkacak’’ dedi. Bünyan Pınarbaşı mesire alanında da yenilemem çalışmalarının başladığını kaydeden Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan’ın önemli değerlerinden olan Pınarbaşı Mesire alanının yapılacak yatırım ve düzenlemeyle Bünyan’a yakışır, modern ve nezih bir yaşama alanına dönüşeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X