Bünyan’da Parola ‘Sürekli Kesintisiz Hizmet’

Bünyan Belediyesi’ne bağlı ekipler bayram tatili olmasına rağmen hizmetin kesintiye uğramaması için yoğun bir şekilde çalışmaya deva ediyor. Bünya…

Bünyan’da Parola ‘Sürekli Kesintisiz Hizmet’

Bünyan Belediyesi’ne bağlı ekipler bayram tatili olmasına rağmen hizmetin kesintiye uğramaması için yoğun bir şekilde çalışmaya deva ediyor. Bünyan’ın dört bir tarafında farklı hizmetleri Bünyanlılarla buluşturmaya devam eden Bünyan Belediyesi, Bayram sonrası gerçekleştireceği açılışlar için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bünyan Belediyesi’ne bağlı ekipler hizmetlerin kesintiye uğramaması için bayram tatilini de çalışarak geçiriyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyanlıların rahat bir bayram geçirmeleri ve hizmetlerin kesintiye uğramaması için yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ettiklerini belirterek:” Farklı mahallelerimizde kısmetse bayramdan sonra açılışını gerçekleştireceğimiz bazı yatırımlarımız var. Bizim kaybedecek çok vaktimiz yok bu yüzden özlenen hizmetlerin biran önce hemşehrilerimize ulaşması için hafta sonu bayram tatili demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Gülcüoğlu; devam eden hizmetler hakkında bilgi vererek:” Güllüce mahallemizde devasa bir spor ve park alanı inşa ediyoruz. Bu tesisin son aşamasına geldik. İçinde futbol ve basketbol sahası olan, fitness alanının yer aldığı, çocuk oyun alanlarının bulunduğu, nezih ve modern bir tesis daha ilçemize kazandırıyoruz. Burada artık son dokunuşlar yapılıyor. İnşallah bayram sonuna açılışını gerçekleştireceğiz. Elbaşı mahallemizde meydan düzenlemesine bağlı olarak kaldırılan ve eskimiş zarar görmüş olan Atatürk büstü de belediyemizce yenileniyor bunun inşaatı da devam ediyor. Belediye Evler mevkiinde spor alanı, yürüyüş yolu ve basketbol sahası inşaatımız sürerken burada bulunan parkımızda peyzaj çalışmaları devam ediyor. Yine Karakaya mahallemizde halı saha ve park inşaatımızla birlikte mesire alanı inşaatımız hızla devam ediyor. Bu mahallemizde inşaatına başladığımız düğün salonu ve sosyal tesisi binamızda hızla yükseliyor. İlçe genelinde mezarlık ve türbelerimiz yapılacak olan ziyaretler için temizlenerek bayrama hazır hale getirildi.” şeklinde konuştu. Bünyanlı vatandaşların bayramda ulaşım sorunu yaşamamaları için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına da devam edildiğini belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu:” Bildiğiniz üzere doğalgaz alt yapı çalışmaları başladı buna bağlı olarak bozulan yolarlımızda ekiplerimiz tamir ve yol yapımına devam ediyor. Sağlık mahallemiz başta olmak üzere ekiplerimiz sorunsuz bir ulaşım imkânı için bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması yaparken bir yanda da bayram sonrası asfaltlanacak olan yollar için hazırlık yapmayı sürdürüyor” diye konuştu. Parolalarının sürekli kesintisiz hizmet olduğunu ifade eden Başkan Gülcüoğlu: “ Kurban bayramının başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X