‘Buradaki görevim bitti ülkeme döneceğim’

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle irtibat kurulduğu öğrenildi. Castro’nun teklife teşekkür ederek Portekiz’e gideceğini yönetime ilettiği belirtildi.

‘Buradaki görevim bitti ülkeme döneceğim’

Bursaspor’da yeni sezon öncesi transfer hareketliliği erken start aldı. Devre arası bu konuda birçok sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar da Başkan Ali Ay’ın scouting ekibine gerekli direktifleri verdiği öğrenildi. 

Ara transfer döneminde eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bazı adımları atamayan Timsah’ın yeni sezon için görüştüğü ilk ismin Kasımpaşaspor’lu Andre Castro olduğu öğrenildi.

SERBESTLİK VAR

Mavi beyazlı ekiple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle irtibata geçildiği belirtildi. FİFA kuralları gereği sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimlerle görüşme serbestliği kuralının avantajını kullanıp erken hamle yapmak isteyen Ali Ay yönetiminin tecrübeli futbolcudan beklemediği bir yanıt aldığı öğrenildi.

22 MAÇA ÇIKTI

2013 yılında Porto’dan Kasımpaşaspor’a gelen ve Süper Lig’in en istikrarlı isimlerinin başında gelen Castro’nun Türkiye’deki görevini tamamladığını ve futbol hayatını ülkesi Portekiz’de sürdürmeyi düşündüğünü Bursaspor yönetimine ilettiği belirtildi. Bu sezon Kasımpaşaspor formasıyla ligde 22 maça çıkan ve 3 gol, 2 asistlik bir performans gösteren Andre Castro’ya Bursaspor’la birlikte birkaç Süper Lig kulübünün de teklif yaptığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X