Burak Kapacak nereye gidecek? Babası resmen duyurdu…

Bursaspor’un yıldız isimlerinden Burak Kapacak’ın babası Erdel Kapacak, transfer söylentileriyle ilgili açık ve net konuştu…

Burak Kapacak nereye gidecek? Babası resmen duyurdu…

Transferde adı bir çok kulüple anılan Burak Kapacak için her gün yeni senaryolar ortaya atılıyor.

Antalya kampındaki genç oyuncu son olarak Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberlerden haberi olmadığını ve kimseyle görüşmediğini söyledi.

Burak Kapacak’ın babası eski futbolcu Erdal Kapacak ise oğlunun transfer gündemiyle ilgili Tv 100’de Ertem Şener’e bağlanarak açıklamalarda bulunurken, “Burak’ın durumuna Bursaspor kulübü karar verecek” dedi.

GURUR DUYUYORUM
46 yaşındaki Erdal Kapacak, 21 yaşındaki oğluyla gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi: “Yetiştiğimiz kulüp, Bursaspor büyük bir camia ve ülkenin 5. şampiyonu… Taraftarın Burak’a karşı da çok büyük sevgisi var. Bir baba olarak çok gurur duyuyorum. Bursasporumuzda böyle çok yetenekli futbolcular var. Evlatlarımızın çok iyi yerlere gelmesini istiyoruz, ama ben kimseyle transfer görüşmedim. Oğlumun menajeri var. Bu iş tamamen kulübümüzün değerli yöneticilerinin işi. Babası olarak benim bu görüşmelere bir dahlim yok. Burak nerede mutlu olacaksa gelecekte orada olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X