Buram buram tarih kokuyor

Vakıfköy’de müthiş bir proje hayata geçti. Yeşil beyazlı gençler Bursaspor’u artık A’dan Z’ye bilecek. Orhan Özselek Tesisleri’ne Bursaspor’un tarihi anlatan panolar asılırken, 5 sahaya da kurucu takımlar Acar İdman Yurdu, Akınspor, İstiklal, Pınarspor ve

Buram buram tarih kokuyor

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un geçtiğimiz aylarda yaptığı Divan Kurulu Toplantısı’nda Başkan Ali Ay ve yönetim kurulundan istedikleri, Timsah’ın kurucu takımlarının isimlerinin yaşatılması gerçeğe dönüştü.

Verilen talimatlar doğrultusunda hemen çalışmaları başlatan Bursaspor Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Adnan Örnek’in önderliğinde dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne Timsah’ın tarihini anlatan panolar asıldı.

Ayrıca tesislerdeki 5 sahaya da kurucu takımlar Acar İdman Yurdu, Akınspor, İstiklal, Pınarspor ve Çelikspor’un isimleri verildi.

ÇOK ANLAMLI OLDU

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne yapılan çalışmayla ilgili konuşan Bursaspor Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Adnan Örnek, ‘Çok değerli Divan Kurulu’nun böyle bir isteği olmuş. Başkan Ali Ay’ın da çok hoşuna giden bu proje hemen hayata geçti. Gerçekten Bursaspor’un tarihinin yer aldığı panolar ile 5 sahamızın adının kurucu takımlarımızın ismini alması buraya çok yakıştı. Timsah’ın beşiği olan Vakıfköy’de çalışan genç sporcuların bu bilgilerle daha da aidiyet duygusu kazanacağına inanıyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X