Buranın size ihtiyacı var

Yenişehir Çardakköy Mahallesi’nde çadırlarda kalan mevsimlik işçiler, Vali Yardımcısı Cemal Polat’ın da katıldığı iftar programında bir araya geldi. Polat, “İlçedeki tarımsal üretimin bir parçasısınız. Buranın size ihtiyacı var” diye konuştu.

Buranın size ihtiyacı var

GÜRHAN ADANA

 

Tarım işçileri, Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve daire amirlerinin de katıldığı programda çadırların önüne kurulan masalarda orucunu açtı. 

İftar programında yardımlaşma dayanışmanın önemine değinen Vali Yardımcısı Cemal Polat, “Sizlerin döktüğünüz alın teri ve yaptığınız çalışmalar çok kutsal. Yaşam koşullarınızı iyileştirmek için çalışıyoruz. Devlet olarak sizlerin yanındayız. Valiliğimizin, kaymakamlığımızın kapıları size açıktır. Her türlü ihtiyaçlarınızı bizlere bildirin” dedi.

SORUNLARI BELİRLİYORUZ

Yenişehir’in bir tarım ilçesi olduğunu belirten İznik Kaymakamı Yenişehir Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, “36 bin hektar tarım arazisinin 15 bin hektarı sulanabiliyor. Yenişehir Ovası’nda toplam 480 çadırda 2 bin 20 tarım işçimiz barınıyor. Tüm kurumlarla bir araya gelip sorunlarını tespit ediyoruz. Eğitimden sağlığa her konudaki ihtiyaçlarınızın karşılanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Kazandığınız her kuruş sonuna kadar helaldir. Çünkü alın teriyle kazanıyorsunuz” diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, halen çadırların bulunduğu bölgenin Oto Test Merkezi sınırları içinde kaldığını belirterek gelecek yıla kadar başka bir yerde konaklama yeri kuracaklarını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X