Burası deneme tahtası değil!

Bölükbaşı “Geçen dönemlerde 5 adaylı kongre vardı ve camia 5’e bölünmüştü. Onu toparlamak çok zorlu oldu. Şuanda birlik ve bütünlük içerisindeyiz. Tecrübesiz, maceracı olunmaması lazım” dedi.

Burası deneme tahtası değil!

Başkan Recep Bölükbaşı, Bursaspor’da istikrarın olması gerektiğini söyledi ve ekledi

Kasımpaşaspor’la zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Bursaspor’u dün İstanbul’a Başkan Recep Bölükbaşı uğurladı. Cezalı olduğu için maçı tribünde izleyemeyecek olan Bölükbaşı, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Bölükbaşı, “3 puan almamız gereken bir maç. Geçtiğimiz hafta Başakşehir karşısında geriye düşmemize rağmen kazandık. İnşallah, İstanbul’dan da galibiyetle döneceğiz” dedi. Kongre süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Bölükbaşı şunları söyledi: “Adaylara başarılar diliyorum. Biz yolumuza devam etmek istiyoruz. Ara vermek istemiyoruz. Bunun kararını verecek olan Genel Kurul üyeleridir.”

BİZ DEVAM ETMELİYİZ

“İstikrara ihtiyacımız var. Bursaspor deneme tahtası değil. Tecrübesiz, maceracı olunmaması lazım. Biliyorsunuz 7 sene İbrahim Bey ile çıraklık eğitimi, bu dönemde de kalfalık eğitimi gördüm. Şuanda bizim ustalık devrimiz. Bu devirde de 11 ayda yaptıklarımız herkesin malumu. Geçen dönemlerde 5 adaylı kongre vardı ve camia 5’e bölünmüştü. Onu toparlamak çok zorlu oldu. Şuanda birlik ve bütünlük içerisindeyiz. Ben buradan istirham ediyorum. Tek bir başkan adayına odaklansınlar. İstikrar adına tekrar bizim devam etmemiz konusunda onlardan talep ediyorum. Seni beğenmiyorum diyebilirler; saygıyla karşılarım. O zaman tek bir adayda oylar bütünleşsin ki geçtiğimiz dönemlerde yaşadığımız kaosu yaşamayalım.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X