Buraya kadar

Kırmızı yeşilliler sahasında lider Sultangazispor’a tek golle boyun eğdi ve bitime 3 hafta kala matematiksel olarak liderlik şansını yitirdi.

Buraya kadar

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta yola şampiyonluk paralosuyla başlayan Elmasbahçespor, 23. hafta maçında sahasında Sultangazispor’a 1-0 mağlup oldu. Atıcılar-3 Sahası’nda oynanan maça hızlı başlayan konuk ekip henüz 3. dakikada Kemal’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran temsilcimiz skor üretemeyince soyunma odasına yenik girdi.

ATAMADILAR

Karşılaşamının ikinci yarısında da rakip kalede baskı kuran Elmasbahçespor, Sultangazispor’un savunma duvarına takıldı. Kırmızı yeşilliler Sinan ve Cenk ile girdiği pozisyonları da değerlendiremeyince maçı Sultangazispor 1-0 kazandı. Bu sonuçla İstanbul ekibi puanını 46 yaparak liderliğini sürdürürken, 36 puanda kalan Elmasbahçespor liderlik yarışına havlu attı.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Hasan Avcı (*), Gökhan Arık (**), Arif Oktay (*)

GOL: Dk.3 Kemal (Sultangazi)

ELMASBAHÇESPOR: Güney (**), Emir (*), Barış (*), Özgür (**), İsmail (**), Arif (*), Hakkı (*), Mustafa (**), Sinan (**), Cenk (*), Oğuz (*) (Dk.80 Enes *)

SULTANGAZİSPOR: Cemal (**), Murad (**), Ahmet (**), Mahmut (**), Kemal (***) (Dk.77 Emre, Harun (**), Onur (***), Ali (*), Serdal (**), Cüneyt (**), İsmael Kone (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X