Buraya kadarmış: 0-3

Güçlü rakibi karşısında istediğini alamayan Bursa ekibi, finali göremedi. Büyükşehir Belediyespor, Kupa Voley Final Etabı yarıfinalinde yenilgisiz lig lideri Vakıfbank’tan set almayı başaramadı ve rakibine 3-0 mağlup olarak organizasyona veda etti.

Buraya kadarmış: 0-3

Ankara’da gerçekleştirilen Kupa Voley Final Etabı yarıfinal müsabakasında yenilgisiz lig lideri Vakıfbank’la karşılaşan Büyükşehir Belediyespor, rakibine 3-0 yenilerek organizasyona veda etti. Final etabındaki ilk maçında Galatasaray’ı 3-2 yenerek Vakıfbank’la eşleyen Bursa ekibi, Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada zaman zaman etkili olsa da çabası galibiyet için yeterli olmadı. Karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan yeşil beyazlılar, son bölümde file önünde etkisiz kalınca rakibinin 25-17’lik üstünlüğünü önleyemedi.

ETKİSİZ KALDI

İkinci sete istediği gibi başlayamayan Büyükşehir Belediyespor, son bölümde file önündeki etkinliğini artırdı ancak, yine de rakibinin 25-19’luk üstünlüğüne engel olamadı. Üçüncü sette de file önünde etkisiz kalan Bursa ekibi, seti 25-16 maçı da 3-0 kaybetti. Yeşil beyazlılar, bu sonuçla Kupa Voley Final Etabı’na yarıfinalde veda etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X