Burbak imaj tazeledi

Bursa’da ‘Çizgiler arası özgürlük’ sloganıyla 2009 yılından buyana kent içi parklanma sorununa alternatif çözümler üreten Burbak, sarı – siyah olan kurumsal üniforma rengini mavi – füme olarak değiştirdi.

Burbak imaj tazeledi

Raylı sistem yatırımları, yeni açılan ve genişletilen yollar, yeni köprü ve kavşaklar ile ulaşım sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, kent içi parklanma sorununu da iştiraklerden Burbak şirketi ile çözüyor. Şehir içi parklanmanın sorun olmaktan çıkması için ‘Çizgiler arası özgürlük’ sloganı ile 2009 yılında faaliyete başlayan Burbak, bugün 8 adet kapalı ve teknolojik otoparkta 2 bin 396 ve 51 cadde otoparkında 5 bin 780 olman üzere toplamda 8 bin 176 parklanma noktasında hizmet veriyor. Açık ve kapalı otoparklarda 283 ve toplamda 315 personelle istihdama da önemli bir katkı sunan Burbak, otopark hizmetleriyle hem trafik düzenini sağlıyor hem de vatandaşların emaneti olan araçların güvenliği noktasında önemli bir görev üstleniyor.

YENİ RENK YENİ İMAJ

İlk 15 dakikada ayrılan ücretsiz araçlar, otoparklardan ücretsiz yararlanan resmi araçlar, meclis üyeleri, engelliler, şehit yakınları ve basına ayrılan araçlarda da dahil günlük ortalama 10 binin üzerinde araç sahibine hizmet veren Burbak, üniforma renklerinde değişime gitti. Sarı siyah renkteki üniformalar yerine füme mavi renklerde yeni kreasyon üniformaya geçen Burbak, bir taraftan yeni renklerle vatandaşların göz zevkine hitap ederken, diğer taraftan da yeni imajıyla kurumlar bir marka olma adına yeni bir atak başlatmış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X