BURBAK personeline terör eğitimi

BURBAK, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gölpark’ta personeline verdiği bilgilendirme semineri ile Bursa’nın huzuruna katkı koyuyor.

BURBAK personeline terör eğitimi

Yoğun katılımın sağlandığı seminerde BURBAK Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Sertgöz; BURBAK’ın Bursa trafiğine düzen getirmekle kalmadığını aynı zamanda kent güvenliğine de katkı sağladığını söyledi. 

Sertgöz, “Şehrin önemli noktalarında yaz kış demeden hizmet veren personellerimiz, bir yandan bir trafik polisi gibi kent trafiğini rahatlatırken diğer taraftan da bulunduğu alana bir bekçi gibi sahip çıkarak kent güvenliğine de katkı koyuyor” dedi. 

Sertgöz, verdikleri eğitimlerle müşterilerine her zaman daha kaliteli bir hizmet sunma ilkesinde olduklarını vurgulayarak, Bursa’nın güvenliği noktasında da taviz vermediklerini belirtti. 

Terörle Mücadele Şube Müdürü Serdar Işık ise verdiği seminer ile personelleri terör ve terörizm konusunda, park alanlarında şüpheli paket ve şahıslar gördüklerinde olası bir tehlikeyi erkenden önlemek için zaman kaybetmeden emniyet güçleriyle irtibata geçmelidir diye bilgilendirerek, yoğun katılımlarından ötürü BURBAK yönetimine ve personellerine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X