Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

BURBAK’ta istifa depremi

BURBAK’ta 1 lira krizi… Genel Müdür Kasım Şahin, görevden affını isteyerek emeklilik dilekçesi verdi.

BURBAK'ta 1 lira krizi... Genel Müdür Kasım Şahin, görevden affını isteyerek

Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın bugünkü köşesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, Ankara’daki gibi 1 saate kadar ücretsiz, 1 saat sonrası tam gün 1 lira otopark uygulamasını Bursa’ya da getirmek için harekete geçtiğini, bu sistemin Bursa’da uygulanabilir olmadığını söyleyen BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin’in ise görevden affını isteyerek emeklilik dilekçesi verdiğini aktarıyor.

BURBAK’ta istifa depremi

Büyükşehir Belediyesi’nin otoparkçı şirketi BURBAK’ta yaprak dökümü sürüyor.

İki yardımcısının yaş haddinden emekliliğinin istenmesinin ardından Genel Müdür Kasım Şahin’in de görevden affını isteyerek emeklilik dilekçesi verdiği konuşuluyor.

Peki, BURBAK’ta yönetim krizi nasıl meydana geldi?

Kaynaklar, Başkan Alinur Aktaş’ın 2 Kasım sonrası işbaşı yaptığı Büyükşehir Belediyesi’nde BURBAK yönetimi ile göreve devam etmek istemediği, iki genel müdür yardımcısına tebligatı da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz’a yaptırdığı konuşulmuştu.

Kriz bununla da sınırlı değil.

Yazının tamamını okumak için tıklayın


Avatar Seç KAPAT
İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi İklim Bilimi
Sıradaki Haber Bursa için risk bitmedi! Prof.Dr. Kadıoğlu bereketli geçen sezona rağmen uyardı…