‘Burcu benim can kardeşim’

Türkiye’ye her gelişinde olduğu gibi önceki gece yine Burcu Esmersoy’la buluşup Ebru Gündeş’i dinlemeye giden Arda Turan, ünlü güzelle arkadaşlığının yanlış anlaşılmamasını istedi.

‘Burcu benim can kardeşim’

BİRLİKTE EĞLENDİLER

İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan, Cumartesi günkü maçının ardından zaman kaybetmeden soluğu yeniden İstanbul’da aldı. Türkiye’ye ayak basar basmaz da yine Burcu Esmersoy’la buluşan Turan, güzel sunucuyla birlikte Ebru Gündeş’i sahne aldığı mekanda izlemeye gitti. Çıkışta gazetecilere Esmersoy’la birlikte samimi pozlar veren Turan, ‘Burcu benim can kardeşim, yanlış anlaşılmasın’ diyerek eğlenmek için başka bir mekana geçti. 

‘SANA BAYILIYORUM ARDA’

O gece sahnesinde Orhan Gencebay’dan Merve Boluğur’a Nur Yerlitaş’tan Burcu Esmersoy’a bir çok ünlü konuğu ağırlayan Ebru Gündeş, Arda Turan’a ise ayrı bir önem gösterdi. Ünlü futbolcuyu sahneden selamlamayı ihmal etmeyen Gündeş, ‘Seninle gurur duyuyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyorsun, sana bayılıyorum Arda Turan…’ dedi. Arda Turan ise bu övgüler karşısında Ebru Gündeş’e şampanya açtırarak jest yaptı.

O FOTOĞRAFLAR HAYATIMI BİTİRİR

Ebru Gündeş’i izlemeye gidenler arasında dikkat çeken bir başka ünlü siimse uzun zamandır ortalarda görünmeyen manken Fatoş Seymen’di. Mekanda özel bir hastane sahibi olduğu öğrenilen erkek arkadaşıyla eğlenen Seymen’in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Ancak çıkışta fotoğrafları çekilen Seymen’in arkadaşı büyük panik yaşadı ve gazetecilere ‘Lütfen o fotoğrafları silin. Yoksa benim hayatım biter’ diye ricada bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X