BURFAŞ kalitede dünya liginde

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BURFAŞ, kalite ve işletme bakımından dünyanın en iyi tesisleri arasına girdi.

BURFAŞ kalitede dünya liginde

Dünya genelindeki en iyi otel, restoran, yiyecek ve içecek kuruluşlarını ödüllendiren Global Ticaretin Liderleri Kulübü (Global Trade Leaders Club), Türkiye’den sadece BURFAŞ’ın kalitesini ve tesislerini ödüle değer buldu. BURFAŞ böylece dünya genelinden ödül alan kuruluşlar arasındaki tek kamu şirketi oldu. Merkezi İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan Global Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından İspanya’da gerçekleştirilen ödül törenine, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ile Belediye Meclis üyeleri Bayram Şahin ve Aydın Çıkıkçı ile BURFAŞ Genel Koordinatör İsmail Bayrak katıldı. Törende, Türkiye’nin İspanya Ticaret Müşaviri Fatma Kayhan da hazır bulundu.

Ödül töreninde bir konuşma yapan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, “İnsan sağlığı ve gıda güvenliği açısından çok önemli işler yapıyoruz. Hizmet kalitemizin uluslararası kuruluşlarca da tescil edilmesi bizim için önemli” dedi.

Global Ticaretin Liderleri Kulübü Başkanı Ricardo Roso Lopez de, BURFAŞ’ın, gençleşme ve kendini geliştirme azminden feragat etmeden sektöründe markalaşma hedefine ulaşmış oluşundan ve bu uğurda da kalite standartlarından ve mükemmelliyet arayışından ödün vermeyişinden dolayı ‘Global Trade Leaders Club Uluslararası 2016 Otel-Restoran Kalite Ödülü’ne değer bulunduğunu kaydetti.

ÖDÜL BURSA’DA

BURFAŞ Genel Müdürü Gümüşsoy, Global Trade Leaders Club ödülünü, İspanya dönüşünde  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye takdim etti. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Altepe,  “Halkımızın mutluluğuna hizmet eden tesislerin ne kadar değerli olduğunu yurtdışından gelen uzman kuruluşlar dahi gördü ve takdir etti. Alınan ödül, yapılan çalışmaların, verilen hizmetlerin ne kadar iyi yapıldığının da bir belgesi oldu. Genel müdürümüze ve tüm BURFAŞ çalışanlarına teşekkür ediyorum” diyerek ödülün Bursa için hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X