“Burfaş Ramazan bereketine hazır”

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Burfaş Ramazan ayına, özel menü ve etkinlik programlarıyla hazırlandı. Her bütçeye uygun menüler hazırlayan Burfaş yönetimi, sağlıklı ve güvenilir hizmet sunarak Bursalıların gönül rahatlığıyla bir Ramazan geçirmesi için

“Burfaş Ramazan bereketine hazır”

Murat Günay

Fotoğraf: Ferit Telseren

Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Burfaş, kaliteli iftar menüleri hazırlayarak ülke çapında rezervasyonlar alıyor. Bütün çalışanlarıyla tek hedefe odaklanarak hemen hemen her gün güncellenen şirket bilinciyle 2016 ramazan çalışmalarını tamamladıklarını belirten Genel Müdür Muhammet Gümüşsoy, uygun menü ve renkli etkinliklerle dolu bir Ramazan geçireceklerini kaydetti. 

Burfaş bünyesindeki Hünkar Köşkü, Atatepe’de Gemlik, Dobruca Sosyal Tesisleri, Kayhan Döner Sofrası, Mudanya Sosyal Tesisi, Narlı Sosyal Tesisleri, Merinos Parkı, Reşat Oyal Kültürparkı gibi mekanlarda Bursalıları ağırlamayı hedefleyen Burfaş, ticari kaygı taşımadan Bursalıları memnun etmek için hareket edecek. 

 

İFTAR MENÜLERİ

İftar menülerinde halkın yararına olacak bir fiyat standardı oluşturan Burfaş’ın çocuk menüsü geçen seneki fiyattan yani 25 TL olarak açıklandı. Bunun yanında iftar menülerinden Beyaz Et Menüsü 35 TL, Köfte Menüsü 40 TL, Kırmızı Et ve ya Balık Menüsü 45 TL ve Özel Menü (Kuzu Eti ve Kuzu Tandır) 55 TL olarak belirlendi. 

KALİTE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

1992 yılından bu yana hizmet veren Burfaş, Genel Müdür Muhammet Gümüşsoy’un göreve geldiği 2013 yılının Kasım ayından bu yana 39 sosyal tesisi yöneten ve bunun yanında daha birçok işletme faaliyetinde bulunan dev bir holdinge dönüştü. Kısa süre önce; “Global Trade Leaders Club Uluslararası 2016 Otel-Restoran Kalite Ödülü”ne layık görülen Burfaş bütün sosyal tesislerinde kutlu zamanların hazırlıklarını tamamladı. İftar menüleri hazırlanan Burfaş, güçlü çalışan kadrosuyla ve sağlam takım ruhuyla kalabalık ziyaretçi gruplarının taleplerini yüksek kaliteyle cevaplayabilmek için bilimsel çalışmalar gerçekleştiriyor.  

Hem Bursa hem de Türkiye için örnek hizmetler gerçekleştiren Burfaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin belirlediği hedeflere ulaşmadaki başarısını uluslararası platformlara taşıyor.

Global Trade Leaders Club Uluslararası 2016 Otel-Restoran Kalite Ödülü”ne layık görülen Burfaş, Genel Müdür Muhammet Gümüşsoy’un göreve geldiği 2013 yılından bu yana 39 sosyal tesis işletmesini bünyesinde barındıran dev bir holdinge dönüştü.

 

Kalite standardizasyonu ve hizmet çizgisinin sürekli yukarı çıkarılabilmesi adına bütün işletmelerde kendi personellerinin çalıştığını vurgulayan Gümüşsoy, personel eğitimlerinde özel şirketlerden destek alındığını ve rüştünü ispatlamış bağımsız denetleme kuruluşları tarafından sürekli denetlendiklerini söyledi. Bu çalışmayı bizzat kendilerinin isteyerek başlattıklarını anlatan çalışkan yönetici 137 incelemede 3 hatalı işleme rastlandığını ve bu işlemlerin de hızla düzeltildiğini belirtti. 

KALİTE BELGELERİNDE DÜNYA STANDARTLARI

Dünya literatüründe son 2,5 yılda; ISO 9001, Beyaz Zambak,  22.000, Helal Gıda, Kalder Üyeliği, 14,001 İşçi Sağlığı Belgesi, 18,001 Ofsaz Çevre Sağlığı, 10,002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi gibi belgelere sahip olan Burfaş’ta hedef, “2017 Kalder Kalite Ödülü”ne sahip olmak olarak belirlenmiş durumda. 2015 yılında son mamüldeki hijyen denetlemelerinde yüzde 87 oran ile Türkiye çapında başarı sağlayan ikinci şirket olarak literatüre girmiş durumda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X