BURFAŞ’a kalite ödülü

Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ, kaliteli hizmetleriyle Evrensel Ticaret Liderleri Kulübü tarafından ‘2016 Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödül töreni, 26 Ocak’ta Madrid’de yapılacak.

BURFAŞ’a kalite ödülü

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ödülün tanıtımı için basın mensuplarıyla Zafer İstasyon Restoran’da bir araya geldi. Bursa’nın her alanda öncü bir kent olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa’da örnek ve güzel hizmetler veren BURFAŞ, Bursa’nın huzur kenti olması konusunda önemli çalışmalar yapıyor. 40 ülkeden 7 bin şirketin üye olduğu Evrensel Ticaret Liderleri Kulübü tarafından ‘Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü’nü almaya hak kazanan BURFAŞ’ın başarısı, Bursa için bir onurdur” dedi.

Başkan Altepe, hizmet sektöründe kalitenin artmasında BURFAŞ’ın önemli katkılarının var olduğunu da vurgulayarak, “Bugün 53 ayrı noktada 20’nin üzerinde restoranı ve diğerleri de kafeteryaları olmak üzere tesisler işletiliyor. Para kazanmayı değil, kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmayı istedik. Sosyal tesisler de yaşlı genç tüm vatandaşların geç saatlere dek rahatça vakit geçirebildikleri alanlar olarak Bursalıların yüzlerini güldürüyor. Bizlere bu gururu yaşatan BURFAŞ’ın tüm ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X